Eventoversigt

Juleklip og loppemarked

Antal tilmeldte: 16 Pris: 0,- Lokation:
Grædstrupvej 4
8740 Brædstrup
Dato:
27-11-2021 10:00 - 14:00
Sidste frist for tilmelding:
25-11-2021
Beskrivelse

Vestbirk Rideklub vil gerne invitere jer til en hyggelig dag med masser af julestemning på rideskolen.

Der vil være juleklip i rytterstuen, hvor målet selvfølgelig er at få pyntet rytterstuen og stalden fint op til jul, inden 1. december! 
- Du skal selv medbringe saks og lim, og gerne hæfteklammer og/eller hæftepistol til guirlander og til ophæng i stalden. Der må IKKE bruges tegnestifter, da de falder ned og hestene kan få dem i hovene. Og heller ikke ståltråd, som de kan stikke sig på. 

Derudover vil der være mulighed for at have en stand i ridehallen, hvor man sælge sit brugte rideudstyr eller andet man gerne vil af med. 
- Du skal selv medbringe tæppe og/eller et bord at stå ved. Og du skal selv ryde op efter dig, så der kan rides i hallen efter kl 14. 

Der vil blive solgt æbleskiver, pommes fritter, glög og varm kakao i rytterstuen.

Tag gerne dine bedsteforældre, søskende, forældre og hvem du ellers kan finde på, med til en hyggelig dag! 

Ridehallen vil på dagen være lukket for ridning fra 10-14.

Vinter Ridelejr 2021

Antal tilmeldte: 24/50 Pris: 475,- Lokation:
Grædstrupvej 4
8740 Brædstrup
Dato:
18-12-2021 10:00
19-12-2021 17:00
Sidste frist for tilmelding:
23-11-2021
Beskrivelse

Som noget nyt vil vi i Vestbirk Rideklub gerne invitere jer til vinter-ridelejr! Der vil være forskellige aktiviteter herunder springteori og springning, juleoptog, forskellige konkurrencer og andre heste og jule relaterede aktiviteter :-)

HVIS DIN HEST ER OPTAGET, SÅ KONTAKT LINEA ELLER MATHILDE :-) 

Ridelejren finder sted på Vestbirk Rideklub over to dage fra d. 18.-19. december. Vi vil meget gerne bede de forældre, som har mulighed for det, om at hjælpe os med at sørge for madlavning. Der vil dog være købt ind til alt maden. Derfor kan der her på tilmeldingen også tilføjes hvornår, man evt. har mulighed for dette. 

Det jo desværre ikke er muligt at sove i telt på denne årstid, og vi har kun 20 sovepladser i rytterstuen. Dette begrænser selvfølgelig det maksimale antal overnattende deltagere, men for at give mulighed for, at flere kan deltage alligevel, er det muligt at vælge at deltage i uden at overnatte. 

Lørdag vil der særligt være fokus på teori omkring springning. Dette er svært at nå at gå i dybden med i undervisningen, og det vil derfor være en rigtig god mulighed for at få en bredere forståelse af springningen. Her vil vi blandt andet snakke om ridetekniske ting ift. springning, stævner, banebygning mm.

Der er som altid et begrænset antal deltagere, så vi anbefaler tilmelding hurtigst muligt. Der er mulighed for to tilmeldinger pr. elevhest til springning lørdag.

Til juleoptoget om søndagen vil der dog naturligvis kun være én rytter pr. hest. Alle er velkomne til at være med til fods  - også hvis man ikke deltager i nogen af de andre aktiviteter. Det er selvfølgelig gratis at gå med på juleoptoget og her er forældre og søskende også velkomne.

 

Der vil således være tre muligheder for at deltage på ridelejren:

1: 1100 kr.

Deltager i alle aktiviteterne. Ridning begge dage. (Springning lørdag og juleoptog søndag).

Inkl. overnatning i rytterstuen.2: 700 kr.

Deltager i alle aktiviteterne, men går på egne ben til juleoptog. Ridning lørdag. (Springning)

Ingen overnatning.

 

3: 400 kr.

Ingen ridning, men man deltager i alle de andre aktiviteter (inkl. juleoptog til fods), som ikke foregår på hesteryg (de fleste). 

Ingen overnatning. *Der vil være andre aktiviteter sideløbende med ridningen for dem, der ikke skal ride, så de skal selvfølgelig ikke bare stå og kigge på.

 

Tilmelding vil foregå på hjemmesiden efter først til mølle. I fald den hest man normalt rider på et optaget og man alligevel ønsker at deltage, kan man kontakte undervisere, for at få anbefalet en pony, der passer i niveau. 

OBS: Hvis du har din egen hest med behøver du ikke vælge en hest. Hvis der ikke vælges en hest vil vi antage, at du kommer med din egen hest. Hvis du har din egen hest med, som ikke er opstaldet på stedet, er det nødvendigt at denne bliver kørt til rideskolen, når der skal rides, og at den efterfølgende køres hjem, da vi desværre ikke har mulighed for at opstalde hestene, heller ikke i få timer.

Vi vil gerne have minimum 10 elever på ridelejren, så hvis der er færre tilmeldte vil ridelejren blive aflyst og beløbet refunderet.
Vi håber på at se en masse af jer og overskuddet fra ridelejren vil gå til en tiltrængt ny bund til ridehuset :-) 

Hvis der er yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 26249504 eller mail mathilde@putman.dk

HUSK AT LOGGE IND FØR I TILMELDER JER, HVIS I ALLEREDE ER MEDLEM AF KLUBBEN, SÅ I IKKE BETALER FOR EKSTRA MEDLEMSKAB! 

 

Vi glæder os til at se jer.
Med Venlig Hilsen 
Bestyrelsen, Thea Fredsted, Linéa og Mathilde Putman.