Vestbirk Rideklub søger dygtig underviser og staldmedarbejder

 

Om Jobbet:

Vestbirk rideklub søger en dygtig underviser til at undervise 2-4 dage om ugen. Undervisningen ligger mandag til torsdag i tidsrummet 14.30-21.00 og fredag fra 15.00-20.30. Opstart hurtigst muligt.

Der er mulighed for at tilbyde elever med part eller egen hest enetimer udenfor undervisningstiden.

Man møder ind 15 min. før undervisning starter, åbner sadelrum og er behjælpelig med at sadle op, og bliver 15 min. efter endt undervisning for at hjælpe de sidste med at sadle af, rydde op og låse sadelrum.

Dertil kommer der klubbens arrangementer. Der afholdes elevstævner ca. 4-6 gange årligt, hvor det forventes, at man kan deltage. Derudover afholdes der hvert år ridelejr, som man også gerne må kunne deltage i.

Det forventes, at man er fleksibel i forhold til at kunne bytte undervisning dag, da vores undervisere er studerende, og der forekommer skift af skema og eksamener, hvor underviserne hjælper hinanden med at dække vagterne ind.

Derudover vil der være lidt arbejde i stalden, primært ved indluk af heste før undervisningen starter. 
Der er i stalden 27 heste, hvoraf langt de fleste er ponyer. Arbejdet vil primært bestå i fodring (inkl. Hø) af alle hestene, samt ind lukning fra fold.

Det er vigtigt at du går op i heste velfærd og sætter hestens behov først, samtidig med at du går op i at stalden forlades ren og pæn. Forventet arbejdstid er mellem 3 og 15 timer om ugen, efter aftale og ønske fra ansøger

 

Din profil:

* Du har interesse i- og lyst til at undervise børn og unge uanset niveau og talent. 


* Du har flair for at læse hesten, og hvordan hesten kan lide at blive redet, samt formår at forklare 
dette til børn og unge 


* Du har fokus på hestevelfærd og går op i at sikre et godt match mellem elever og heste.


* Du skal kunne støtte børn og unge i deres udvikling og præsentere dem for mulighederne i klubben - fx springundervisning og part og motivere til deltagelse i arrangementer såsom stævner, ridelejr mm.

 

Hvorfor skal du vælge os:

VBR er en rideklub i udvikling, hvor vi pt. har 17 søde ponyer. Vi har en meget aktiv bestyrelse, samt et godt sponserudvalg og en masse gode forældre, der gerne giver en hånd med i det daglige. Hos os er det hestene der kommer først, hvilket også betyder, at vi i det daglige sikrer, at vores heste har det godt.
Vi er en klub, der har et godt fællesskab mellem alle vores elever uanset alder og niveau. Hos VBR handler det om, at vi kan være sammen om vores sport, og alle kan bidrage til fællesskabet. 
Vi vægter at tage til udenbys stævner, samt går op i at vores elever bliver motiveret til at deltage.

 

Vi opfordre alle på min. 16 år til at søge stillingen.

 

For at høre mere om dette, kan Mathilde Putman kontaktes på Tlf. 26 24 95 04

Ansøgning skal sendes via mail til Mathilde på Mail: mathilde@putman.dk